Skontaktuj się z nami

Kontakt
img
Dzięki wam zasadziliśmy już mnóstwo drzewek! Aktualna liczba to:
img
Dzięki wam zasadziliśmy już mnóstwo drzewek! Aktualna liczba to:
Darmowa dostawa
Darmowa dostawa (Paczkomaty InPost 24/7) już od 300,00 zł.
Waluty
Promocje
Ceremonialne kadzidło Rapé Kuntanawa Sansara
Ceremonialne kadzidło Rapé Kuntanawa Sansara

30,99 zł

Cena regularna: 43,99 zł

Ceremonialne kadzidło Rapé Kuntanawa Yunu
Ceremonialne kadzidło Rapé Kuntanawa Yunu

30,99 zł

Cena regularna: 43,99 zł

Bluza bez kaptura- Go Vegan
Bluza bez kaptura- Go Vegan

59,99 zł

Cena regularna: 149,99 zł

Leśne Kadzidełka™ - Eukaliptus
Leśne Kadzidełka™ - Eukaliptus

13,99 zł

Cena regularna: 19,99 zł

szt.
Bluza - Psychedelic Owl
Bluza - Psychedelic Owl

59,99 zł

Cena regularna: 149,99 zł

Bluza - Go Vegan
Bluza - Go Vegan

59,99 zł

Cena regularna: 149,99 zł

Bluza - Psychedelic Vortex
Bluza - Psychedelic Vortex

59,99 zł

Cena regularna: 149,99 zł

Bluza - Alien Structure
Bluza - Alien Structure

59,99 zł

Cena regularna: 149,99 zł

Bluza - Psychedelic Chamsa
Bluza - Psychedelic Chamsa

59,99 zł

Cena regularna: 149,99 zł

Bluza - Galactic Deer
Bluza - Galactic Deer

59,99 zł

Cena regularna: 149,99 zł

Bluza - Matrix
Bluza - Matrix

59,99 zł

Cena regularna: 149,99 zł

Bluza LSD z kapturem - szara LIMITOWANA EDYCJA
Bluza LSD z kapturem - szara LIMITOWANA EDYCJA

125,99 zł

Cena regularna: 209,99 zł

Produkt dnia
Leśna Zdrapka
Leśna Zdrapka

6,66 zł

szt.
Leśne Konopie LasCannabis™PRE-ROLL RoLAS™
Leśne Konopie LasCannabis™PRE-ROLL RoLAS™

9,99 zł

Cena regularna: 13,99 zł

szt.
Leśny Balsam do ciała Balmango™
Leśny Balsam do ciała Balmango™

149,99 zł

szt.
BIO Zielona Guayusa - SUSZONE LIŚCIE
BIO Zielona Guayusa - SUSZONE LIŚCIE

20,99 zł

Cena regularna: 29,99 zł

Ambil Jugo de Mapacho™
Ambil Jugo de Mapacho™

59,99 zł

Leśny Zestaw Ormusów
Leśny Zestaw Ormusów

219,99 zł

szt.
Prawdziwe Palo Santo
Prawdziwe Palo Santo

14,99 zł

Nowości
Tepi ,,Ojo de tigre"
Tepi ,,Ojo de tigre"

520,00 zł

szt.
Kuripe drewniane z piórkiem
Kuripe drewniane z piórkiem

129,99 zł

szt.
Kuripe bambusowe z chwostem
Kuripe bambusowe z chwostem

129,99 zł

szt.
Kuripe bambusowe z koralikami
Kuripe bambusowe z koralikami

129,99 zł

szt.
Kuripe bambusowe z koralikami
Kuripe bambusowe z koralikami

129,99 zł

szt.
Kuripe bambusowe neonowe
Kuripe bambusowe neonowe

129,99 zł

szt.
Kuripe bambusowe z piórkiem
Kuripe bambusowe z piórkiem

129,99 zł

szt.
Kuripe bambusowe z piórkiem
Kuripe bambusowe z piórkiem

129,99 zł

Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach. Za zapisanie otrzymasz aż 500 punktów lojalnościowych!
Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI

        §.1 Postanowienia Ogólne

  1. Administratorem danych jest No No Matrix sp.z o.o z siedzibą we Wrocławiu, ul. Rynek 60. Ochrona danych odbywa się zgodnie z wymogami powszechnie obowiązujących przepisów prawa, a ich przechowywanie ma miejsce na zabezpieczonych serwerach.
  2. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
  3. Dane osobowe Usługobiorcy i Klienta są przetwarzane zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) (zwanym dalej: RODO) oraz ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 r. (Dz.U. 2002 Nr 144, poz. 1204 ze zm.
  4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
  5. Na potrzeby lepszego odbioru Polityki Prywatności termin „Użytkownik” zastąpiony został określeniem „Ty”,  „Administrator” – „My”. Termin „RODO” oznacza Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE.
  6. Szanujemy prawo do prywatności i dbamy o bezpieczeństwo danych. W tym celu używany jest m.in. bezpieczny protokół szyfrowania komunikacji (SSL).
  7. Dane osobowe podawane w formularzu kontaktowym są traktowane jako poufne i nie są widoczne dla osób nieuprawnionych.

     

    §2. Administrator Danych

     

  1. Usługodawca jest administratorem danych swoich klientów. Oznacza to, że jeśli posiadasz Konto na naszej stronie, to przetwarzamy Twoje dane jak: imiona i nazwisko, numer identyfikacji podatkowej NIP (w szczególności w przypadku przedsiębiorców), adres e-mail, telefon kontaktowy, adres Dostawy Towaru, dane wymagane do realizacji płatności za Zamówienie, adres IP
  2. Usługodawca jest także administratorem osób zapisanych do newsletter.
  3. Dane osobowe przetwarzane są:
    a. zgodnie z przepisami dotyczącymi ochrony danych osobowych,
    b. zgodnie z wdrożoną Polityką Prywatności,
    c. w zakresie i celu niezbędnym do nawiązania, ukształtowania treści Umowy, zmiany bądź jej rozwiązania oraz prawidłowej realizacji Usług świadczonych drogą elektroniczną,
    d. w zakresie i celu niezbędnym do wypełnienia uzasadnionych interesów (prawnie usprawiedliwionych celów), a przetwarzanie nie narusza praw i wolności osoby, której dane dotyczą:

    w zakresie i celu zgodnym ze zgodą wyrażoną przez Ciebie jeśli [przykładowo] zapisałeś się na newsletter,

  4. Każda osoba, której dane dotyczą (jeżeli jesteśmy ich administratorem) ma prawo dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo sprzeciwu, prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  5. Kontakt z osobą nadzorującą przetwarzanie danych osobowych w organizacji Usługodawcy jest możliwy drogą elektroniczną pod adresem e-mail: shop@lasszamana.pl
  6. Zastrzegamy sobie prawo do przetwarzania Twoich danych po rozwiązaniu Umowy lub cofnięciu zgody tylko w zakresie na potrzeby dochodzenia ewentualnych roszczeń przed sądem lub jeżeli przepisy krajowe albo unijne bądź prawa międzynarodowego obligują nas do retencji danych.
  7. Usługodawca ma prawo udostępniać dane osobowe Użytkownika oraz innych jego danych podmiotom upoważnionym na podstawie właściwych przepisów prawa (np. organom ścigania).
  8. Usunięcie danych osobowych może nastąpić na skutek cofnięcia zgody bądź wniesienia prawnie dopuszczalnego sprzeciwu na przetwarzanie danych osobowych.
  9. Usługodawca nie udostępniania danych osobowych innym podmiotom aniżeli upoważnionym na podstawie właściwych przepisów prawa.
  10. Dane osobowe przetwarzają osoby wyłącznie upoważnione przez nas albo przetwarzający, z którymi ściśle współpracujemy.
  11. Wszelkich zmian w zakresie swoich danych osobowych Użytkownik może dokonywać po zarejestrowaniu się, a następnie zalogowaniu w Sklepie Internetowym przy użyciu Hasła oraz Loginu.

 

        §3. Pliki cookies

 

  1. Witryna lasszamana.pl używa cookies. Są to niewielkie pliki tekstowe wysyłane przez serwer www i przechowywane przez oprogramowanie komputera przeglądarki. Kiedy przeglądarka ponownie połączy się ze stroną, witryna rozpoznaje rodzaj urządzenia, z którego łączy się użytkownik. Parametry pozwalają na odczytanie informacji w nich zawartych jedynie serwerowi, który je utworzył. Cookies ułatwiają więc korzystanie z wcześniej odwiedzonych witryn.

    Gromadzone informacje dotyczą adresu IP, typu wykorzystywanej przeglądarki, języka, rodzaju systemu operacyjnego, dostawcy usług internetowych, informacji o czasie i dacie, lokalizacji oraz informacji przesyłanych do witryny za pośrednictwem formularza kontaktowego.
  2. Zebrane dane służą do monitorowania i sprawdzenia, w jaki sposób użytkownicy korzystają z naszych witryn, aby usprawniać funkcjonowanie serwisu zapewniając bardziej efektywną i bezproblemową nawigację. Monitorowania informacji o użytkownikach dokonujemy korzystając z narzędzia Google Analitics, które rejestruje zachowanie użytkownika na stronie.
    Cookies identyfikuje użytkownika, co pozwala na dopasowanie treści witryny, z której korzysta, do jego potrzeb. Zapamiętując jego preferencje, umożliwia odpowiednie dopasowanie skierowanych do niego reklam. Stosujemy pliki cookies, aby zagwarantować najwyższy standard wygody naszego serwisu, a zebrane dane są wykorzystywane jedynie wewnątrz firmy No No Matrix Sp.z.o.o  w celu optymalizacji działań.
  3. Na naszej witrynie wykorzystujemy następujące pliki cookies :
    a) „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach serwisu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach serwisu;
    b) pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach serwisu;
    c) „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych serwisu;
    d) „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez użytkownika ustawień i personalizację interfejsu użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.;
  4. Użytkownik w każdej chwili ma możliwość wyłączenia lub przywrócenia opcji gromadzenia cookies poprzez zmianę ustawień w przeglądarce internetowej. Instrukcja zarządzania plikami cookies jest dostępna na stronie
    http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies
  5. Dodatkowe dane osobowe, jak adres e-mail, zbierane są jedynie w miejscach, w których użytkownik wypełniając formularz wyraźnie wyraził na to zgodę. Powyższe dane zachowujemy i wykorzystujemy tylko do potrzeb niezbędnych do wykonania danej funkcji.

 

Gromadzenie, pozyskiwanie, zakres i cel zbierania danych osobowych

  1. Administrator informuje Użytkowników, że powierza przetwarzanie danych osobowych następującym podmiotom:
    - Edrone Sp. z o.o., ul. Lekarska 1, 31-203 Kraków, NIP: 676-248-20-64, KRS: 0000537197 – w celu korzystania z systemu mailingowego edrone.me, służącego do przesyłania newslettera,
    - Edrone Sp. z o.o., ul. Lekarska 1, 31-203 Kraków, NIP: 676-248-20-64, KRS: 0000537197: – w celach marketingowych tylko i wyłącznie na potrzeby kampanii emali, sms, social media uruchomionej lub wskazanej przez Administratora za pomocą systemu edrone,

  2. Administrator informuje, że stosuje następujące technologie śledzące działania podejmowane przez użytkownika/Klienta w ramach strony internetowej Sklepu:

    - kody śledzenia edrone – w celu analizy statystyk strony internetowej Sklepu, a także w celach marketingowych tylko i wyłącznie na potrzeby kampanii e-mali, sms, social media uruchomionej lub wskazanej przez Administratora za pomocą systemu edrone.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium