Skontaktuj się z nami

Kontakt

 
Darmowa dostawa
Darmowa dostawa (Odbiór osobisty KRK) już od 251,00 zł.
Wersje językowe
Waluty
Promocje
Tepi mahoniowe
Tepi mahoniowe
105,99 zł 84,99 zł
szt.
Leśny Kalendarz Księżycowy na 2022 rok
Leśny Kalendarz Księżycowy na 2022 rok
9,99 zł 0,01 zł
szt.
Leśny Krem do rąk Smoothands™
Leśny Krem do rąk Smoothands™
69,99 zł 49,99 zł
szt.
Viking Cubit Tensor 443MHz - Bransoletka TENSOROWA
Viking Cubit Tensor 443MHz - Bransoletka TENSOROWA
399,00 zł 299,99 zł
szt.
Leśny Growkit - Albino
Leśny Growkit - Albino
99,99 zł 89,99 zł
Leśny Growkit - Red Boy
Leśny Growkit - Red Boy
84,99 zł 74,99 zł
Leśny Growkit - PES Hawaii
Leśny Growkit - PES Hawaii
84,99 zł 74,99 zł
Leśny Growkit - Mexicana
Leśny Growkit - Mexicana
84,99 zł 74,99 zł
Tepi brąz
Tepi brąz
105,99 zł 84,99 zł
szt.
Szampon przeciw wypadaniu włosów Antiloss™
Szampon przeciw wypadaniu włosów Antiloss™
89,99 zł 69,00 zł
szt.
Produkt dnia
Krem do twarzy ze śluzem ślimaka Snailand™
Krem do twarzy ze śluzem ślimaka Snailand™
149,99 zł 109,00 zł
szt.
Ormus Inner Power™
Ormus Inner Power™
79,99 zł
Leśny Balsam do ciała Balmango™
Leśny Balsam do ciała Balmango™
99,99 zł
szt.
Prawdziwe Palo Santo
Prawdziwe Palo Santo
14,99 zł
Leśny Kalendarz Księżycowy na 2022 rok
Leśny Kalendarz Księżycowy na 2022 rok
9,99 zł 0,01 zł
szt.
Leśny Growkit - Golden Teacher
Leśny Growkit - Golden Teacher
84,99 zł
24h arganowy krem do twarzy Arganatural™
24h arganowy krem do twarzy Arganatural™
179,99 zł 119,00 zł
szt.
Ambil Jugo de Mapacho™
Ambil Jugo de Mapacho™
59,99 zł
Nowości
Leśna Yerba Mate 100% BIO
Leśna Yerba Mate 100% BIO
15,99 zł
Deska życia
Deska życia
1 230,00 zł
Matses Beshute Sananga
Matses Beshute Sananga
99,99 zł
Ambil Selva Peruano™
Ambil Selva Peruano™
219,99 zł
Leśny Growkit - MobyDick
Leśny Growkit - MobyDick
99,99 zł
Leśny Growkit - Albino
Leśny Growkit - Albino
99,99 zł 89,99 zł
Leśny Growkit - Ban Hua Thai
Leśny Growkit - Ban Hua Thai
84,99 zł
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach. Za zapisanie otrzymasz aż 500 punktów lojalnościowych!
Polityka prywatności

 

 

POLITYKA PRYWATNOŚCI

        §.1 Postanowienia Ogólne

  1. Administratorem danych jest No No Matrix p.z o.o z siedzibą we Wrocławiu, ul. Rynek 60. Ochrona danych odbywa się zgodnie z wymogami powszechnie obowiązujących przepisów prawa, a ich przechowywanie ma miejsce na zabezpieczonych serwerach.
  2. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
  3. Dane osobowe Usługobiorcy i Klienta są przetwarzane zgodnie z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) (zwanym dalej: RODO) oraz ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 r. (Dz.U. 2002 Nr 144, poz. 1204 ze zm.
  4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
  5. Na potrzeby lepszego odbioru Polityki Prywatności termin „Użytkownik” zastąpiony został określeniem „Ty”,  „Administrator” – „My”. Termin „RODO” oznacza Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE.
  6. Szanujemy prawo do prywatności i dbamy o bezpieczeństwo danych. W tym celu używany jest m.in. bezpieczny protokół szyfrowania komunikacji (SSL).
  7. Dane osobowe podawane w formularzu kontaktowym są traktowane jako poufne i nie są widoczne dla osób nieuprawnionych.

     

    §2. Administrator Danych

     

  1. Usługodawca jest administratorem danych swoich klientów. Oznacza to, że jeśli posiadasz Konto na naszej stronie, to przetwarzamy Twoje dane jak: imiona i nazwisko, numer identyfikacji podatkowej NIP (w szczególności w przypadku przedsiębiorców), adres e-mail, telefon kontaktowy, adres Dostawy Towaru, dane wymagane do realizacji płatności za Zamówienie, adres IP
  2. Usługodawca jest także administratorem osób zapisanych do newsletter.
  3. Dane osobowe przetwarzane są:
    a. zgodnie z przepisami dotyczącymi ochrony danych osobowych,
    b. zgodnie z wdrożoną Polityką Prywatności,
    c. w zakresie i celu niezbędnym do nawiązania, ukształtowania treści Umowy, zmiany bądź jej rozwiązania oraz prawidłowej realizacji Usług świadczonych drogą elektroniczną,
    d. w zakresie i celu niezbędnym do wypełnienia uzasadnionych interesów (prawnie usprawiedliwionych celów), a przetwarzanie nie narusza praw i wolności osoby, której dane dotyczą:

    w zakresie i celu zgodnym ze zgodą wyrażoną przez Ciebie jeśli [przykładowo] zapisałeś się na newsletter,

  4. Każda osoba, której dane dotyczą (jeżeli jesteśmy ich administratorem) ma prawo dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo sprzeciwu, prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  5. Kontakt z osobą nadzorującą przetwarzanie danych osobowych w organizacji Usługodawcy jest możliwy drogą elektroniczną pod adresem e-mail: lasszamana@gmail.com
  6. Zastrzegamy sobie prawo do przetwarzania Twoich danych po rozwiązaniu Umowy lub cofnięciu zgody tylko w zakresie na potrzeby dochodzenia ewentualnych roszczeń przed sądem lub jeżeli przepisy krajowe albo unijne bądź prawa międzynarodowego obligują nas do retencji danych.
  7. Usługodawca ma prawo udostępniać dane osobowe Użytkownika oraz innych jego danych podmiotom upoważnionym na podstawie właściwych przepisów prawa (np. organom ścigania).
  8. Usunięcie danych osobowych może nastąpić na skutek cofnięcia zgody bądź wniesienia prawnie dopuszczalnego sprzeciwu na przetwarzanie danych osobowych.
  9. Usługodawca nie udostępniania danych osobowych innym podmiotom aniżeli upoważnionym na podstawie właściwych przepisów prawa.
  10. Dane osobowe przetwarzają osoby wyłącznie upoważnione przez nas albo przetwarzający, z którymi ściśle współpracujemy.
  11. Wszelkich zmian w zakresie swoich danych osobowych Użytkownik może dokonywać po zarejestrowaniu się, a następnie zalogowaniu w Sklepie Internetowym przy użyciu Hasła oraz Loginu.

        §3. Pliki cookies

  1. Witryna lasszamana.pl używa cookies. Są to niewielkie pliki tekstowe wysyłane przez serwer www i przechowywane przez oprogramowanie komputera przeglądarki. Kiedy przeglądarka ponownie połączy się ze stroną, witryna rozpoznaje rodzaj urządzenia, z którego łączy się użytkownik. Parametry pozwalają na odczytanie informacji w nich zawartych jedynie serwerowi, który je utworzył. Cookies ułatwiają więc korzystanie z wcześniej odwiedzonych witryn.

    Gromadzone informacje dotyczą adresu IP, typu wykorzystywanej przeglądarki, języka, rodzaju systemu operacyjnego, dostawcy usług internetowych, informacji o czasie i dacie, lokalizacji oraz informacji przesyłanych do witryny za pośrednictwem formularza kontaktowego.
  2. Zebrane dane służą do monitorowania i sprawdzenia, w jaki sposób użytkownicy korzystają z naszych witryn, aby usprawniać funkcjonowanie serwisu zapewniając bardziej efektywną i bezproblemową nawigację. Monitorowania informacji o użytkownikach dokonujemy korzystając z narzędzia Google Analitics, które rejestruje zachowanie użytkownika na stronie.
    Cookies identyfikuje użytkownika, co pozwala na dopasowanie treści witryny, z której korzysta, do jego potrzeb. Zapamiętując jego preferencje, umożliwia odpowiednie dopasowanie skierowanych do niego reklam. Stosujemy pliki cookies, aby zagwarantować najwyższy standard wygody naszego serwisu, a zebrane dane są wykorzystywane jedynie wewnątrz firmy No No Matrix Sp.z.o.o  w celu optymalizacji działań.
  3. Na naszej witrynie wykorzystujemy następujące pliki cookies :
    a) „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach serwisu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach serwisu;
    b) pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach serwisu;
    c) „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych serwisu;
    d) „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez użytkownika ustawień i personalizację interfejsu użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.;
  4. Użytkownik w każdej chwili ma możliwość wyłączenia lub przywrócenia opcji gromadzenia cookies poprzez zmianę ustawień w przeglądarce internetowej. Instrukcja zarządzania plikami cookies jest dostępna na stronie
    http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies
  5. Dodatkowe dane osobowe, jak adres e-mail, zbierane są jedynie w miejscach, w których użytkownik wypełniając formularz wyraźnie wyraził na to zgodę. Powyższe dane zachowujemy i wykorzystujemy tylko do potrzeb niezbędnych do wykonania danej funkcji.

 

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - Kontakt.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl